Нардеп Дейдей подав на розлучення

Читать на русском

Фігурант кримінальної справи Антикорупційного бюро, член українського парламенту Євген Дейдей вирішив розлучитися.
Євген і Інга Дейдейфото: «Слово і Діло»

Член Верховної Ради від фракції «Народного фронту», фігурант кримінального провадження за фактом можливого незаконного збагачення Євген Дейдей подав позов на розлучення зі своєю дружиною Інгою.

Розглядом справи займеться Печерський районний суд міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Засідання призначене на 12 березня на 11:30. Позов розгляне суддя Ірина Литвинова.

Як відомо, детективи Національного антикорупційного бюро проводять досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення Дейдея. За версією слідства, з 2007 року Дейдей і його дружина разом заробили 1,44 мільйона гривень, в той час як у період з 18 грудня 2014 року до 26 грудня 2016 року нардеп придбав у спільну сумісну власність із дружиною офіційно підтверджених активів на суму 6,13 млн грн, що більш ніж у 4,2 раза перевищує сукупний дохід подружжя.

Холодницький анонсував нове подання на ДейдеяЗа словами Холодницького, нинішнє засідання профільного комітету ВР, на якому подання щодо Дейдея депутати завернули, «подекуди нагадувало цирк».

За словами самого нардепа, гроші на купівлю майна його дружина позичила в бізнесмена Ігоря Лінчевського, який є помічником ще одного депутата від НФ Дениса Дзендзерского. Однак під час допиту Лінчевський заявив, що позичити гроші просив сам Дейдей, і він йому особисто в руки давав обумовлену суму. Водночас, яка саме сума грошей була передана, бізнесмен сказати не зміг.

Крім того, відсутні будь-які документальні підтвердження позичання грошей нардепу. За словами Лінчевського, за Дейдея поручилася людина з кола його спілкування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: