НАБУ повторно розслідує розбій за участю Дейдея – джерело

Читать на русском
В Антикорупційному бюро проводять додаткове розслідування в кримінальному провадженні за участю нардепа.
Євген Дейдейфото: УНІАН

Детективи НАБУ здійснюють додаткове досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо можливого розбою чинного народного депутата Євгена Дейдея та співучасника Олексія Ляховського.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіло поінформоване джерело.

За інформацією співрозмовника, кримінальне провадження про можливий розбій за участю Дейдея та Ляховського наразі перебуває в НАБУ для проведення додаткового досудового розслідування.

У рамках цієї справи детективи вже отримали доступ до медичної картки одного з потерпілих, яким завдали тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, перелому кісток носа та ін. Також у Бюро домоглися проведення експертизи в зазначеному кримінальному провадженні на основі документації з лікарні, де лежав потерпілий. На вирішення експертизи поставили наступні питання: який характер і локалізація тілесних ушкоджень, до якого ступеня тяжкості належать тілесні ушкодження та інші питання.

Крім того, за інформацією журналіста «Слова і Діла», в НАБУ розслідували ще одне кримінальне провадження, пов'язане з цією справою. Йдеться про можливе зловживання службовим становищем посадовими особами Суворовського райсуду Одеси та Міністерства внутрішніх справ при призначенні повторного досудового розслідування в справі Дейдея, а також призначення його на посаду в міліції.

Нагадаємо, НАБУ проводило обшук у позичальника Дейдея.

Пізніше в Бюро прокоментували слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: