Зеленський буде боротися за крісло президента - відео

Шоумен Володимир Зеленський висуває свою кандидатуру на пост президента України на чергових виборах.

Як пише «Слово і Діло», про це він оголосив в ефірі телеканалу «1+1».

«Зараз, за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти у президенти і одразу виконую. Я іду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком, з новим слугою народу», - заявив Зеленський.

Телеканал «1+1» пустив привітання Зеленського з оголошенням про похід в президенти до Нового Року в час, коли традиційно на телеканалах транслюють привітання від президента. Привітання глави держави Петра Порошенка на каналі увімкнули вже після опівночі.

Раніше експерти розповіли, що кінець 2018 року минав за відчутного домінування в інформаційному просторі Санта Клауса та Володимира Зеленського.

Як відомо, у понеділок, 31 грудня, в Україні розпочався виборчий процес чергових виборів президента України.

Кандидат в президенти повинен бути громадянином України, що досяг 35-річного віку, володіти державною мовою і проживати в Україні протягом останніх 10 років до дня виборів.

Першим документи про реєстрацію кандидатом в президенти України до Центральної виборчої комісії приніс колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО