Зведення ООС: 12 обстрілів, без втрат для ЗСУ

За минулу добу, 10 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил сепаратисти 12 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи заборонене мінськими угодами озброєння.

Про це у вівторок, 11 грудня, повідомляє прес-центр ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

Зазначено, що вогонь, зокрема, вівся з мінометів калібру 120 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік Новоолександрівки на Попаснянському напрямку і в районі населеного пункту Піски, що на Донецькому напрямку.

Також з мінометів калібру 82 мм сепаратисти обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі хутора Вільний на Попаснянському напрямку, Зайцеве на Горлівському напрямку, шахти Бутівка, Піски на Донецькому напрямку.

До того ж, зафіксовані обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Новозванівка на Попаснянському напрямку, Мар'їнка, Березове, Невельське на Донецькому напрямку і Чермалик на Маріупольському напрямку.

«У ході бойових дій, 10 грудня, жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранення», - доповіли в штабі ООС.

Там також додали, що з початку поточної доби на Донбасі зафіксовано один обстріл населеного пункту Піски на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, 9 грудня в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти 14 разів порушили режим припинення вогню із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. У бойових діях був поранений військовий.

Також повідомлялося, що спостерігачі місії ОБСЄ під час патрулювання зафіксували потрапляння боєприпасів з боку сепаратистів в житлові будинки в селі Чермалик Донецької області.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО