Зведення ООС: 14 обстрілів, один поранений

Читать на русском
За минулу добу сепаратисти 14 разів порушили режим припинення вогню із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами.

За минулу добу, 9 грудня, в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти 14 разів порушили режим припинення вогню із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Як інформує «Слово і Діло», у бойових діях поранений військовий, повідомляє в понеділок, 10 грудня, прес-центр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 грудняБойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зазначено, що сепаратисти відкривали прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік Новотошківського (Луганська область) і хутора Вільний - на Попаснянському напрямку. Всього для обстрілів були використані 19 мін.

Водночас по опорних пунктах українських військ поблизу Станиці Луганської, Авдіївки, Тарамчука, Красногорівки, шахти Бутівка, Павлополя, Водяного і Гнутового вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«У ході бойових дій 9 грудня поранення отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил», - доповіли в штабі ООС.

Нагадаємо, 8 грудня сепаратисти 13 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один український військовослужбовець отримав легке поранення.

Також повідомлялося, що спостерігачі місії ОБСЄ під час патрулювання зафіксували потрапляння боєприпасів з боку сепаратистів в житлові будинки в селі Чермалик Донецької області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: