Роз'яснення арешту ТЕЦ Дубневичів: суд призначив повторний розгляд

Суд призначив новий розгляд заяви власника Новороздільської ТЕЦ про роз'яснення судового рішення про арешт активу.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, представник ТОВ «Енергія-Новий Розділ» подав заяву про роз'яснення судового рішення про арешт Новороздільської ТЕЦ. Однак суд першої інстанції відмовив у задоволенні заяви. У зв'язку з цим адвокат подав апеляційну скаргу, в якій вважає це рішення незаконним, необґрунтованим і просить його скасувати. Також він просив задовольнити його заяву й роз'яснити рішення суду про арешт ТЕЦ. За його словами, з рішення суду незрозуміло, на яке саме майно наклали арешт, тобто на майно, яке перераховане в зазначеній постанові, або й на інше майно, яке в ній не вказане.

Своєю чергою прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ігор Гарванко заперечував проти задоволення апеляційної скарги й просив постанову слідчого судді залишити без змін.

Вивчивши матеріали провадження та перевіривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів задовольнила скаргу частково. Так, судді призначили повторний розгляд у суді першої інстанції.

Нагадаємо, суд залишив двох підозрюваних у «газовій справі Дубневичів» без обов'язків. Раніше суд також зменшив заставу ще одному підозрюваному.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО