Багатосерійний серіал: Клімкін відреагував на санкційний список Росії

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Росія своїм «санкційним списком» запускає «серіал» про спроби вплинути на Україну перед виборами та після них.

Про це він написав у Twitter, передає «Слово і Діло».

«Навіть зовсім поверхневий аналіз так званого «санкційного списку» РФ і часу його оприлюднення свідчить про початок багатосерійного серіалу про спробу впливу на Україну напередодні виборів і після них. Але це насправді навіть не перша серія, це лише тизер», – написав Клімкін.

Нагадаємо, 1 листопада прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про заходи щодо реалізації указу глави російської держави «Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян та юридичних осіб РФ».

Документом запроваджуються спеціальні економічні заходи щодо 322 фізичних осіб та 68 юридичних осіб. Ідеться про заморожування рахунків, цінних паперів і майна на території Росії, а також про заборону на виведення капіталу за межі РФ. Серед громадян України в списку санкцій і син президента Олексій Порошенко, який є депутатом Верховної Ради.

Також нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко назвав санкції піар-ходом Кремля.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО