Гусовський прокоментував саморозпуск «Самопомочі»

Фракція Об'єднання Самопоміч в Київській міській раді була незручною для керівників політичної партії Самопоміч, оскільки піднімала багато серйозних питань.

Про це повідомив колишній глава фракції Сергій Гусовський в ефірі Радіо НВ, передає «Слово і Діло».

«Фактично з 2014 року ми в спілкуванні з Андрієм Садовим [лідер партії Самопоміч і мер Львову, - ред.] говорили про те, що практично неможливо поєднувати позицію міського голови і лідера партії, тому що в цьому випадку обов'язково буде страждати одна зі складових» , - сказав він.

За словами Гусовського, Садовий делегував управління партією іншим її представникам, а думки про подальший розвиток політсили які часто не збігалися одна з одною, через що виникали конфлікти в місцевих осередках партії.

Також він повідомив, що в цьому році в Києві під час переобрання керівників районних партійних організацій думки районних членів партії ігнорувалися, а політична рада Самопомочі відміняла відповідні рішення, коли обиралися «незручні люди».

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, фракція Об'єднання Самопоміч в Київській міськраді прийняла рішення про припинення своєї діяльності і розпуск. У заяві, яку зачитав Гусовський, відзначається незгода з діями і рішеннями керівництва партії щодо оцінки діяльності фракції в Київраді.

Раніше в «Самопомочі» пояснили, чому їхня фракція в Київраді вже не діє.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО