Гусовський прокоментував своє виключення із «Самопомочі»

Читать на русском
Гусовський вважає, що причиною його виключення із Самопомочі став страх керівництва партії на початку виборчих перегонів.

Виключений з «Об’єднання «Самопоміч» депутат Київської міської ради Сергій Гусовський вважає, що причиною такого рішення став страх керівництва партії на початку виборчих перегонів.

Про це він повідомив у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Самопоміч» витратила на піар Гусовського майже весь бюджет партіїЛідер політичної сили «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Садовий заявив, що вони витратили майже 80% бюджету партії на підтримку Сергія Гусовського на виборах мера в Києві.

За його словами, два останні роки депутати намагалися встановити ефективні свідносини між командами Києва та Львова.

«Виключення з партії чотирьох членів фракції «Об'єднання «Самопоміч-Київ» та ультиматум, висунутий іншим членам фракції, є нічим іншим, як спробою розправи з незручною київською командою», – вважає Гусовський.

«На початку виборчих перегонів острах керівництва партії щодо київської команди став причиною рішення, яке ухвалив виконком партії», – заявив він.

Гусовський повідомив, що подальші дії фракція визначить на засіданні в понеділок, 10 вересня.

Нагадаємо, 6 вересня виконавчий комітет «Об’єднання «Самопоміч» виключив депутатів Київської міської ради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука з членів партії. У заяві партії йдеться, що причина виключення – завдання значної шкоди репутації політичної сили.

Зокрема, в «Самопомочі» вважають, що ці депутати підтримали рішення Київської міськради щодо виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у місті Києві, які попередньо були незаконно ним же захоплені. Загальна площа всіх захоплених ділянок становить понад 1,4 гектара.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: