Поліція затримала підозрюваного в нападі на Гандзюк

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про затримання зловмисника, який облив кислотою активістку, працівницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це міністр написав у Twitter.

«Поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Катерини Гандзюк. Проводяться невідкладні слідчі дії. В'ячеслав Аброськін як керівник розслідування дасть інформацію найближчими годинами», – повідомив він.

Нагадаємо, в Херсоні вранці у вівторок, 31 липня, невідомий чоловік напав на чиновницю міської ради й хлюпнув їй в обличчя невідому речовину.

Напад на Гандзюк перекваліфікували за статтею «Умисні тяжкі тілесні ушкодження, вчинені з метою залякування потерпілого». Попередньо поліція кваліфікувала цей злочин як хуліганство.

Раніше друзі чиновниці та журналісти оприлюднили фоторобот і заявили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника на Гандзюк, призначена винагорода в розмірі 100 тисяч гривень.

Жінку перевезли на лікування з Херсона до Києва, станом на 2 серпня постраждала перебувала в Київському опіковому центрі (Центр термічної травми та пластичної хірургії). У неї 30% опіків тіла – пошкоджені тулуб, рука та ліве око.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО