У офіс народного депутата кинули пляшку із запальною сумішшю

У офіс народного депутата Сергія Тарути вночі 15 лютого кинули пляшку із запальною сумішшю.

Як інформує «Слово і Діло», про це в коментарі «РБК-Україна» повідомив представник Національної поліції України Ярослав Тракало.

«Там підпал був. Вночі в Шевченківському районі кинули пляшку з невстановленою речовиною поблизу центрального входу приймальні громадян Тарути. Попередньо в пляшці було дизельне паливо – солярка. Як такого спалаху великого не було, там пляшка просто розбилася, солярка погано горить. На місце виїжджали працівники поліції й внесли до ЄРДР відомості за 296 статтею Кримінального кодексу України (хуліганство)», – повідомив Тракало.

Нагадаємо, Тарута не належить до якоїсь фракції. Він є головою підкомітету з питань охорони історико-культурної спадщини комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності, заступником члена Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї Ради Європи – Східні сусіди, керівником груп із міжпарламентських зв'язків із Федеративною Республікою Німеччина, Азербайджанською Республікою, Республікою Польща, Французькою Республікою, державою Катар, Республікою Корея, Угорщиною та Японією.

Раніше аналітики «Слова і Діла» дослідили, що обраний у 58-му округзі в Маріуполі народний депутат Сергій Тарута, як і обіцяв, не підтримав ухвалення законопроекту про реінтеграцію Донбасу, але так і не зміг відновити повітряні ворота Маріуполя.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО