Зведення штабу АТО 15 лютого: 14 обстрілів, четверо бійців поранені

За минулу добу 14 лютого, незаконні збройні формування 14 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, четверо військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляють в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення, противник провів 14 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. У результаті ворожого вогню четверо українських захисників отримали поранення», - сказано в повідомленні штабу.

У штабі зазначили, що бойовики особливо активно діяли в темний час доби.

На луганському напрямку противник застосував 120-мм міномети по позиціях ЗСУ недалеко від Троїцького і Лозового. З гранатометів різних видів і стрілецької зброї, включаючи великокаліберні кулемети, незаконні збройні формування обстрілювали захисників Травневого і Майорського.

На донецькому напрямку епіцентром напруги стало передмістя Авдіївки, де противник вів вогонь по українським захисникам з 82-мм мінометів гранатометів і кулеметів. У цьому ж районі бойовики неодноразово стріляли з мінометів калібру 120-мм і 82-мм і піхотного озброєння по захисникам шахти Бутівка.

Крім того, важкі міномети незаконні збройні формування застосували поблизу Водяного на Приазов'ї і у Новотроїцького. При цьому бойовики також застосували гранатомети різних видів і стрілецьку зброю. У Красногорівки противник вів вогонь з озброєння БМП і цілого арсеналу стрілецької зброї.

Нагадаємо, в Донецькій області шахтарі заблокували стратегічні дороги.

Раніше повідомлялося, що Японія виділить на відновлення Донбасу мільйони доларів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО