Сніг очікується. Прогноз погоди на середу (доповнено)

У середу, 20 грудня, в Україні очікується помірний сніг у північних і західних областях, а в південних і східних місцями будуть невеликі опади.

Як інформує «Слово і Діло», про це розповіла в ефірі Еспресо.TV синоптик Наталка Діденко.

embed:publication:card:51813}

«Циклон поступово вщухає, вітер стихає. Завтра сніг ще залишатиметься на півночі та заході України, але помірний або невеликий. На півдні та сході місцями невеликі опади. В центрі також може бути сніг, але сильний - малоймовірний. Температура на заході вночі -2...-7°C, у Карпатах - до -12°C, вдень 0...-5°C. Трохи тепліше - на півдні і сході України. Очікуються магнітні бурі - вночі та вранці активізація, вдень і до кінця доби більш-менш спокійно», - сказала метеоролог.

На заході циклон ще впливатиме на погоду, очікується невеликий сніг, температура повітря впродовж дня становитиме -2...-6°C. На півночі також буде невеликий сніг, температура упродовж дня 0...-3°C. На сході буде хмарна погода, місцями невеликі опади, температура вдень 0...+2°C. У центральній частині холодно - вночі -2...-6°C, вдень 0...-4°C, хмарно, місцями сніг. На півдні очікується хмарна погода без істотних опадів 0...+4°C, вночі невеликий мороз.

У Києві в середу вітер стихне, температура вдень становитиме близько -3°C, імовірний невеликий сніг.

Синоптик наголосила, що в усіх регіонах на дорогах буде ожеледиця. Мороз утримається до кінця тижня, але з наступного тижня потеплішає.

Як повідомлялося, в зв'язку з сильним снігопадом в Україні обмежено рух великовантажного транспорту в шести областях.

Через негоду в Україні затримуються поїзди і авіарейси.

У Києві на прибирання снігу кинули військових, а прем'єр Гройсман наказав залучити авіацію до прибирання снігу.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО