У Києві на прибирання снігу вивели військових

Читать на русском
Підрозділи Міноборони були спрямовані на ліквідацію наслідків снігопаду, який обрушився в понеділок, 18 грудня, на українську столицю.

Підрозділи Міноборони були спрямовані на ліквідацію наслідків снігопаду, який обрушився в понеділок, 18 грудня, на українську столицю.

Про це повідомляє прес-служба КМДА за підсумками засідання міського оперативного штабу з ліквідації негоди, передає «Слово і Діло».

«Протягом минуої доби в столиці випало близько 30 смантиметрів снігу, що становить третину місячної норми. Міські комунальні служби продовжують працювати в посиленому режимі другу добу», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що задіяні 328 одиниць техніки комунальної корпорації «Київавтодор», 160 тракторів і малої механізації комунальних житлово-експлуатаційних ділянок, 80 одиниць техніки комунального об'єднання «Київзеленбуд» та інших підприємств. Загалом у столиці курсують понад 600 спеціалізованих авто. Також працюють тягачі, призначені для звільнення автомобілів, що застрягли в місцях утрудненого трафіку.

«Працюють 3800 працівників ЖЕУ, 438 працівників «Київавтодору», а також до прибирання залучені підрозділи Міноборони», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, перш за все здійснюється прибирання магістральних вулиць, після чого снігоприбиральна техніка переходить на другорядні вулиці.

У КМДА зазначили, що припарковані на проїжджій частині автомобілі, а також ті, які заважають руху спеціалізованої техніки, будуть евакуйовані.

Як повідомлялося, через негоду в Україні затримуються поїзди.

Аеропорт «Бориспіль» сьогодні працюватиме в штатному режимі з невеликими затримками рейсів через негоду.

Синоптики прогнозують, що снігопади триватимуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: