Гройсман наказав залучити авіацію до прибирання снігу

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив ДСНС залучити авіацію для контролю ситуації на дорогах України в зв'язку з негодою.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив ДСНС залучити авіацію для контролю ситуації на дорогах України в зв'язку з негодою.

Про це він заявив у вівторок, 19 грудня, під час селекторної наради щодо забезпечення належного утримання доріг та життєдіяльності населених пунктів за погіршення погодних умов у Вінниці, пише «Слово і Діло».

«Я сьогодні віддав доручення ДСНС у нормальних погодних умовах застосовувати авіацію ДСНС, щоб розуміти, в яких частинах країни в нас є затори», – сказав прем'єр у вівторок.

Гройсман зазначив, що якщо транспорту забороняється проїзд тією чи іншою дорогою, то необхідно заздалегідь продумати альтернативні маршрути, щоб не створювати заторів.

Крім того, прем'єр доручив головам обласних державних адміністрацій доповісти йому до 21:00 про вирішення проблем, що виникли в результаті негоди.

«Голови адміністрацій в областях, у яких є проблеми, о 21:00 кожен особисто телефоном доповідаєте мені, що проблеми вирішені. Я думаю, що це цілком можливо зробити, головне – ваше ставлення», – сказав Гройсман.

Він зазначив, що в питанні протидії негоді головне – безпека та комфорт громадян.

За словами Гройсмана, зараз лише початок зими «й немає жодних проблем, щоб нормально вчасно прибирати сніг на територіях або відновлювати електропостачання».

Як повідомлялося, в зв'язку із сильним снігопадом в Україні обмежили рух великовантажного транспорту в шести областях.

Через негоду в Україні затримуються поїзди та авіарейси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: