Стало відомо, скільки триватиме режим посиленої роботи у київській поліції

Поліцейські Києва та Київської області заступили на посилене патрулювання.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це під час інструктажу повідомив заступник голови Нацполіціі-начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

Як відзначили в прес-службі поліції, відповідно до наказу голови Національної поліції України Сергія Князєва, особовий склад Києва та Київської області десять днів буде працювати в посиленому режимі. Така позиція керівництва поліцейського відомства викликана через ускладнення оперативної обстановки.

Згідно з повідомленням, керівник столичних правоохоронців Андрій Крищенко перед виходом на вечірнє патрулювання району провів інструктаж київським поліцейським. Він звернув увагу підлеглих на оперативне реагування при отриманні інформації про будь-які правопорушення, попередженні злочинів і зазначив суворе дотримання заходів особистої безпеки під час несення служби.

Нагадаємо, посилений режим несення служби поліцією вводиться в зв'язку з ускладненням оперативної обстановки в Києві та Київській області, обумовленим вчиненням низки резонансних тяжких і особливо тяжких злочинів із використанням зброї та вибухівки.

Зокрема, йдеться про терористичний акт 25 жовтня, коли загинули двоє людей, а троє отримали поранення; 30 жовтня - замах на вбивство Адама Осмаєва і вбивство Аміни Окуєвої.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО