Туман над Дніпром: Аваков розсекретив свої музичні смаки

Голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков слухає Deep Purple і переживає за екологію столиці. На своїй сторінці в одній із соцмереж міністр внутрішніх справ оприлюднив фото туману над Києвом і процитував рок-виконавців.

«Сподіваюся, ви пам'ятаєте альбом «Machine Head» Deep Purple. Ні? Тоді це просто сьогоднішній Київ і туман над Дніпром», – написав Аваков.

На відміну від офіційного Facebook, на своїх закритих акаунтах в інших соцмережах міністр публікує особисті фотографії. Можна, наприклад, знайти знімки з відпочинку в Італії або фото лимонів, які вирощує силовик.

Нагадаємо, за даними джерел «Слова і Діла» в Генштабі ЗСУ, голова МВС веде кампанію проти начальника Генштабу Віктора Муженка. Минулого тижня комітет ВР з питань нацбезпеки вимагав від президента Петра Порошенка звільнити Муженка з посади.

Крім цього, депутати попросили міністра оборони Степана Полторака зняти з посади главу Військової служби правопорядку ЗСУ. Рішення були ухвалені через вибухи на арсеналі в Калинівці.

3 жовтня в Генштабі розповіли, що готують зміни до закону про чисельність Збройних сил, які дозволять посилити охорону складів зі зброєю.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО