Турчинов назвав причину популярності української зброї в світі

Попит на українську зброю в світі лише зростатиме, оскільки вона проходить тестування на полі бою.

Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час презентації новітньої зброї й техніки на ДП «Київський бронетанковий завод» повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Я нагадаю ще одне завдання: поновити українських виробників військової техніки на світових ринках. Це реальне завдання, тому що, на відміну від багатьох інших зразків зброї та військової техніки, наша зброя й техніка проходять випробування на полі бою», – сказав секретар РНБО.

За його словами, в умовах кризи глобальної системи колективної безпеки попит на якісну українську зброю лише збільшуватиметься.

«Це пріоритетне завдання, щоб коли говорили «українська зброя», то всі розуміли, що це найкраща зброя. Таке завдання стоїть перед нами», – сказав Турчинов.

Як повідомлялося раніше, Олександр Турчинов провів нараду з питання підготовки оборонного бюджету на 2017 рік, в ході якої акцентував на розвитку ракетних комплексів та артсистем.

Нагадаємо, Генеральний штаб Російської Федерації продовжує випробовувати новітнє озброєння на Донбасі під час кривавих провокацій.

«Слово і Діло» зафіксувало 130 обіцянок секретаря РНБО Олександра Турчинова, 67 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 52%. З повним переліком обіцянок Турчинова можна ознайомитися на сторінці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО