СБУ затримала шпигунку, яка вивідувала пункти базування Сил оборони біля Слов'янська

Читать на русском
В Донецькій області СБУ затримала жінку, яка шпигувала за пунктами базування Сил оборони в районі Слов'янська.
ssu.gov.ua

В Донецькій області СБУ затримала жінку, яка шпигувала за пунктами базування Сил оборони в районі Слов'янська.

Про це повідомляє Служба безпеки України у Telegram.

Як швидко знаходять коригувальників та виконавців кривавих російських терактівУ МВС підозрюють, що ракетний удар по кафе у селі Гроза міг хтось навести. На інфографіці – як швидко затримували коригувальників найкривавіших ударів рф.

Відомо, що зрадниця обходила прифронтову місцевість та намагалась виявити локації укріпрайонів, а також вогневих позицій артилерії Збройних сил України. Зокрема, вона випитувала потрібну їй інформацію від знайомих під виглядом побутових розмов.

Усю розвідувальну інформацію надсилала знайомому – зраднику з тимчасово окупованої частини Донецької області, який у складі ворога воює проти України. Отримані відомості направлялись кадровим військовим зі складу воєнної розвідки рф. Окупанти сподівались використати цю інформацію для вогневого ураження підрозділів ЗСУ, із застосуванням важкої артилерії та керованих авіабомб.

Також стало відомо й те, що під час спілкування зі зрадником затримана радила йому вбивати українських полонених, замість обміну.

Зловмисницею виявилась 66-річна жінка. Їй загрожує 12 років тюрми.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила російського агента, який допомагав окупантам збирати інформацію, необхідну для штурму донецької Красногорівки.

Крім цього, 27 травня, правоохоронці повідомили про підозру заступнику міністра оборони росії Олексію Криворучку, який керує поставками «Іскандерів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: