СБУ затримала російського розвідника, який готував захоплення Красногорівки

Читать на русском
Служба безпеки України викрила російського агента, який допомагав окупантам збирати інформацію, необхідну для штурму донецької Красногорівки.
ssu.gov.ua

Служба безпеки України викрила російського агента, який допомагав окупантам збирати інформацію, необхідну для штурму донецької Красногорівки.

Про це повідомляє СБУ у Telegram.

Як швидко знаходять коригувальників та виконавців кривавих російських терактівУ МВС підозрюють, що ракетний удар по кафе у селі Гроза міг хтось навести. На інфографіці – як швидко затримували коригувальників найкривавіших ударів рф.

Відомо, що агент фіксував координати ЗСУ, зокрема, бойових позицій артилерії, а також підрозділів БПЛА.

«Розвіддані потрібні були рашистам для підготовки бойових операцій, спрямованих на захоплення міста та подальшого просування на Курахівському напрямку. Щоб виявити пункти базування Сил оборони, російська спецслужба залучила свого агента – місцевого різноробочого», – йдеться у повідомленні.

Чоловік обходив територію Красногорівської громади під виглядом виконання підсобних робіт й приховано фіксував координати українських військовослужбовців та передавав їх окупантам. Передачу розвідданих чоловік робив через анонімний чат у месенджері.

Правоохоронці своєчасно викрили зрадника та затримали його. Крім того, СБУ провела комплексні заходи для убезпечення позицій українських захисників. Наразі чоловіку повідомили про підозру у державній зраді.

21 травня стало відомо, що співробітники СБУ затримали у Запоріжжі інформаторку російської ФСБ. Жінка збирала інформацію про військові ешелони та передавала її росіянам.

Крім цього, повідомили про підозру жителю Харківської області, який пішов на співпрацю з окупантами та передавав їм координати засобів ППО біля міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: