У Польщі жорстоко вбили українця: що відомо

Читать на русском
Поліція Польщі розслідує жорстоке вбивство громадянина України. Його розчленоване тіло знайшли на місці пожежі на фермі в селі Рокіцини в Поморському воєводстві.
Фото: Depositphotos

На фермі у польському селі Рокіцини, що на півночі країни, жорстоко вбили 48-річного громадянина України та намагалися спалити його тіло у господарській будівлі.

Про це повідомив прокурор районної прокуратури у Лемборку Поморського воєводства Патрик Вегнер, передає Wiadomosci.

Попередньо відомо, що чоловіка, який був працівником ферми, буквально розрубали сокирою, а саму ферму підпалили, щоб приховати сліди злочину.

«Українець працював на цій фермі щонайменше кілька місяців. Слідчі досі намагаються з’ясувати, чи отримав він гроші, чи лише їжу та проживання. Відомо, що в нього не було трудового договору», – пише видання.

Наразі у справі затримано трьох осіб – двох чоловіків і жінку. Чоловіків звинуватили у вбивстві з особливою жорстокістю та в якості запобіжного заходу взяли під варту строком на 3 місяці. Їм загрожує довічне ув’язнення. Жінку звинувачують у ненаданні першої медичної допомоги та приховуванні слідів злочину. Їй загрожує до 5 років ув'язнення.

Які були мотиви цього жорстокого злочину, поки невідомо.

Нагадаємо, у квітні минулого року у Польщі чоловік напав на українок, одна жінка загинула.

Взимку цього року у Німеччині було скоєно напад на українських баскетболістів: юнаки померли.

Навесні у Німеччині виявили тіло українки, її мати та донька зникли безвісти. Пізніше живою знайшли дитину жінки, а через деякий час було знайдено тіло її матері.

Крім того, громадянин росії напав із ножем на двох чоловіків-українців у торговому центрі німецького міста Мурнау в Баварії. Один загинув на місці, інший помер у лікарні.

У МЗС підтвердили, що вбиті у Німеччині українці були військовими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: