У Німеччині помер другий український баскетболіст, на якого напали з ножами

Читать на русском
Після нападу 17-річний Єрмаков загинув одразу від отриманих травм, а Козаченка доставили у госпіталь у важкому стані. Сьогодні стало відомо, що він помер.
24 канал

Сьогодні, 20 лютого, 18-річний український баскетболіст Артем Козаченко, на якого раніше напали з ножем у німецькому місті Оберхаузен разом із 17-річним Володимиром Єрмаковим, помер у лікарні від отриманих поранень.

Про це клуб ART Giants, за який виступав Козаченко, повідомив в Instagram.

Відомо, що після нападу 17-річний Єрмаков загинув одразу від отриманих травм, а Козаченка доставили у госпіталь у важкому стані.

Як зазначають у клубі, Козаченко помер від отриманих серйозних травм у вівторок, 20 лютого.

«З моменту жорстокого нападу в Оберхаузені Артем перебував у реанімації в лікарні. На жаль, за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі вже нічого не могли зробити для нього», – йдеться у повідомленні.

Водночас, про смерть 18-річного українця повідомила й Федерація баскетболу України, яка висловила співчуття родині.

Нагадаємо, 10 лютого Федерація баскетболу Києва повідомила, що у Німеччині невідомі з ножами напали на українських баскетболістів. Один із спортсменів помер у лікарні від отриманих травм.

Згодом поліція Німеччини затримала зловмисника, якого підозрюють у нападі на українських баскетболістів.

Також зазначимо, що у квітні минулого року у польському місті Легниці чоловік із ножем напав на трьох українок, одна з них загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: