У Польщі вбили і пограбували українку-заробітчанку

Читать на русском
Загибла - 48-річна Надія Яремчук з Бердичівського району. Жінка вирушила до Польщі на заробітки, влаштувалася там різноробочою
Ілюстративне фотоFotolia

У Польщі пограбували та вбили українку, яка перебувала в країні на заробітках. Вбита йшла на роботу - вона працювала в нічну зміну - але виявили тіло тільки вранці.

Про це повідомляє портал «Бердичів.Ньюс».

Загибла - 48-річна Надія Яремчук з Бердичівського району. Жінка вирушила до Польщі на заробітки, влаштувалася там різноробочою. Нещодавно вона змогла перевезти до Польщі свою дочку Ольгу. Ольга розповіла виданню, що про загибель Українки стало відомо вранці 19 січня.

Увечері 18 січня жінка вирушила на роботу - вона працювала в нічну зміну. Камери відеоспостереження на вулиці зафіксували, як до неї ззаду підскочив невідомий, вдарив по голові, обікрав і зник. На вулиці в цей момент був дощ, людей не було, тіло пролежало так до ранку, коли його виявили перехожі. Варто відзначити, що на роботі через відсутність надії тривогу не підняли та додому їй ніхто не дзвонив.

Дочка загиблої скаржиться, що залишилася одна, а переправлення тіла на батьківщину в Україну коштує шалених грошей, який у неї немає. Що цікаво, поліція прийняла заяву, але польські поліцейські, судячи з усього, нічого не роблять для розслідування справи - зараз немає жодних даних про те, що поліція міста проводила якісь слідчі дії або оголошувала комусь про підозру.

Нагадаємо, у Польщі в новорічну ніч серед вулиці виявили тіло вбитого українця. Поліція вже затримала 12 осіб і розслідує справу.

У період з січня по грудень 2021 року на території Польщі з різних причин померло 962 громадянина України. Це на 33% більше, ніж за аналогічний період у 2020 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: