У Німеччині знайшли тіло матері раніше вбитої українки

Читать на русском
Поліція Німеччини знайшла тіло 51-річної жінки з України, яку розшукували понад два тижні. Раніше вбитою було виявлено її 27-річну дочку.
Коллаж: Michael Ruffler, Polizei

У Німеччині правоохоронці знайшли тіло зниклої два тижні тому 51-річної біженки з України. Жінку, як і її 27-річну доньку, також вбили.

Про це пише німецьке видання Bild із посиланням на поліцію і прокуратуру.

«Тіло Марини Стеценко виявили в озері поблизу села Бад-Мінгольсхайм», – йдеться у повідомленні.

Аналіз ДНК підтвердив, що вона є матір'ю громадянки України, тіло якої знайшли 7 березня дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм.

Таблоїд повідомляє, що за наявними даними, можна припустити, що Марина Стеценко загинула внаслідок зовнішнього насильства. Результатів розтину поки що немає.

Нагадаємо, 14 березня з'явилася інформація, що у Німеччині було знайдено тіло 27-річної біженки з України. Також повідомлялося, що безвісти зникли новонароджена донька вбитої, якій було лише п'ять тижнів, і її мати – 51-річна Марина Стеценко.

Згодом дитину знайшли живою, а також затримали двох підозрюваних.

Також, як повідомлялося, у лютому в Німеччині напали з ножами на українських баскетболістів. Один з них від отриманих поранень помер у лікарні одразу, а інший – через тиждень. Загиблим спортсменам було 17 та 18 років.

Підозрюваними у вбивстві виявилися підлітки 14 та 15 років. Їх затримали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: