У Німеччині виявили тіло українки, її мати та донька зникли безвісти

Читать на русском
У Німеччині поліція знайшла тіло вбитої 27-річної української біженки, її матір та новонароджена донька зникли безвісти.
Колаж: Polizei, Priebe/pr-video

Біля німецького міста Гоккенгайм на дамбі річки Рейн знайшли тіло вбитої 27-річної української біженки. Зараз правоохоронці розшукують матір та новонароджену доньку жінки.

Про це пише видання Bild.

Зазначається, що 7 березня тіло жінки на військовому пункту пропуску на річці Рейн виявив місцевий житель. Судмедекспертиза виявила, що українку вбили.

Загибла раніше вважалася зниклою безвісти, її розшукувала поліція.

Разом з тим зникли безвісти її донька, якій лише п'ять тижнів, а також 51-річна матір.

Відомо, що загибла жила з донькою та матір'ю в будинку для біженців у районі Рейн-Неккар. Обидві жінки та немовля зникли 4 березня.

Матір, ідентифіковану поліцією як Марина Стеценко, вважають одним із найважливіших свідків убивства, оскільки вона, ймовірно, була останньою, хто спілкувався з убитою.

Наразі триває розслідування спеціальної комісії щодо встановлення точних обставин злочину.

Станом на 13 березня у поліції повідомили, що отримали близько 50 звернень, проте жодної зачіпки про особу вбивці знайдено не було.

Нагадаємо, у лютому в Німеччині напали з ножами на українських баскетболістів. Один з них від отриманих поранень помер у лікарні одразу, а інший – через тиждень. Загиблим спортсменам було 17 та 18 років.

Підозрюваними у вбивстві виявилися підлітки 14 та 15 років. Їх затримали.

Також зазначимо, що у квітні минулого року у Польщі чоловік із ножем напав на трьох українок, одна з них загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: