Свідчить про відчай російської пропаганди: МЗС відреагувало на розшук Зеленського

Читать на русском
У Міністерстві закордонних справ України відреагували на оголошення про розшук президента Володимира Зеленського у росії.
Укрінформ

У Міністерстві закордонних справ України відреагували на оголошення про розшук президента Володимира Зеленського у росії.

Відповідне повідомлення опубліковано на сайті відомства.

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

У міністерстві відзначили, що повідомлення про оголошення МВС рф у розшук президента України Володимира Зеленського є свідченням відчаю російської державної машини та пропаганди. У повідомленні наголошують, що загарбники не знають, який ще новинний привід вигадати для привернення уваги.

Тим часом відомство нагадало, що на противагу цим оголошенням, ордер Міжнародного кримінального суду на арешт російського диктатора володимира путіна є цілком реальним

«Принагідно нагадуємо, що на відміну від нікчемних російських оголошень, ордер Міжнародного кримінального суду на арешт російського диктатора Володимира Путіна за підозрою у вчиненні воєнних злочинів є цілком реальним і підлягає виконанню в 123 державах світу», – йдеться у заяві.

4 травня стало відомо, що Міністерство внутрішніх справ російської федерації оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського та колишнього очільника країни Петра Порошенка.

До слова, 17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента рф володимира путіна, а також уповноваженого з прав дитини Марії Львової-Бєлової. Їх підозрюють у незаконній депортації українських дітей. З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, кого з лідерів держав переслідували та покарали міжнародні суди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: