Росіяни вербують білоруських студентів до збирання БПЛА – ЦНС

Читать на русском
У білоруському державному технічному університеті розпочався Міжнародний молодіжний форум з розробки БПЛА, його курують росіяни.
sprotyv.mod.gov.ua

У білоруському державному технічному університеті розпочався Міжнародний молодіжний форум з розробки БПЛА, його курують росіяни.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Війна росії проти України: як путіну допомагають інші диктаториБілорусь, Іран та Північна Корея надають найбільшу підтримку росії під час війни проти України. Докладніше – на інфографіці.

Як зазначають у дописі, на формі помітили представників ПВК «Вагнер». Задачею форуму є «максимально залучити молодих білорусів до розробки й виробництва БПЛА для ЗС рф».

Кураторами форуму є держсекретар Дмітрій Мезенцев й посол рф Борис Гризлов. Також до Мінська приїхала представницька делегація від Казанського технічного дослідницького університету, яка займається розробленням бойових дронів у росії.

«Саме до університету у Казані очікують постачання наукових кадрів для роботи на російський ОПК», – наголошують у дописі.

Раніше повідомляли, що у Білорусі підготували нову групу диверсантів для війни в Україні.

Також писали, Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь не хоче воювати, проте готується до війни. За його словами, у країні ведеться необхідна підготовка відповідних підрозділів, до військ поставляються різні види озброєнь та техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: