ЄС розширить каральні заходи за обхід санкцій проти росії – ЗМІ

Читать на русском
Європейський союз готує 14-й пакет санкцій проти російської федерації  за війну проти України. Цього разу у новому пакеті можуть розширити каральні заходи проти тих, хто обходить існуючі санкції.
censor.net

Європейський союз готує 14-й пакет санкцій проти російської федерації за війну проти України. Цього разу у новому пакеті можуть розширити каральні заходи проти тих, хто обходить існуючі санкції.

Про це повідомляє BR24.

Що сталося з економікою росії за два роки повномасштабної війниЯкі зміни відбулися у російській економіці за два роки повномасштабної війни – на інфографіці.

У виданні зазначають, що високопоставлений чиновник ЄС на брифінгу повідомив деталі про новий пакет санкцій проти рф. Зокрема, він включатиме каральні заходи проти тих, хто обходить існуючі обмеження. Крім цього можуть розширити список осіб і організацій, чиї активи в ЄС мають бути заморожені.

Служба зовнішніх зв'язків ЄС і Єврокомісія мають намір представити конкретні пропозиції країнам-членам наступного тижня.

Нагадаємо, у лютому рада ЄС затвердила 13-й пакет санкцій проти росії.

Згодом Євросоюз продовжив ще на шість місяців персональні санкції щодо осіб, відповідальних за російську агресію проти України – до 15 вересня 2024 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: