Прикордонники взяли в полон трьох військових рф на Донеччині – відео

Читать на русском
У районі Новомихайлівки, що у Донецькій області, бійці Державної прикордонної служби України взяли в полон трьох російських військових.
armyinform.com.ua

У районі Новомихайлівки, що у Донецькій області, бійці Державної прикордонної служби України взяли в полон трьох російських військових.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

У суботу, 13 квітня, стало відомо, що до бійців Волинського загону загарбники потрапили під час ворожого штурму наших позицій в районі Новомихайлівки, що на Донеччині.

Захоплені виявилися бійцями 10-го танкового полку російської федерації. Серед них, зокрема, стрілець і двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Прикордонники зауважують, що загарбники мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу армії рф.

Також раніше повідомляли, що нацгвардійці взяли у полон в районі Урожайного російського морського піхотинця, який намагався штурмувати українські позиції на мопеді.

Крім цього писали, що росія, порушуючи міжнародне право, не дозволяє МКЧХ відвідати українських військовополонених, перешкоджаючи підтвердженню їхнього статусу, при цьому Україна працює над прискоренням обміну через нові країни-посередники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: