Генштаб повідомив про нову хвилю ротацій бригад ЗСУ

Читать на русском
Генштаб знайшов можливість для почергової ротації бригад ЗСУ, частину військових відправлять на відпочинок.
Генштаб ЗСУ

У Збройних силах України відбувається почергова ротація бригад, які від початку повномасштабного вторгнення виконували завдання у районах бойових дій.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Мобілізація в Україні: головне із ухваленого законопроєктуГоловне з ухваленого закону про мобілізацію – нові обов'язки для чоловіків, право на відстрочку та бронь, обмеження для ухилянтів, мотивація для військових.

«Попри те, що російські окупанти продовжують тиснути на багатьох напрямках, знайдені можливості для почергової відправки бригад на відпочинок. Водночас, вживається комплекс заходів з метою посилення бригад, які продовжують виконувати бойові завдання на фронті», – йдеться у повідомленні.

Відповідне рішення вдалося ухвалити після перегляду чисельності певних підрозділів, які не брали участі у бойових діях. Звільнені військові були направлені до бойових частин.

У Генштабі додали, що процес ротації триватиме й далі.

Нагадаємо, 14 березня головком ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що на фронті розпочалися ротації частин та підрозділів. А цього тижня Рада ухвалила у другому читанні законопроект про мобілізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: