Армія рф атакувала Часів Яр під час видачі гумдопомоги, є жертва та поранені

Читать на русском
Окупаційні війська росії у вівторок, 5 грудня, вдарили по місту Часів Яр Донецької області. Внаслідок атаки постраждали мирні жителі.
Фото: Donetsk_obl_prokuratura

Окупаційні війська росії у вівторок, 5 грудня, вдарили по місту Часів Яр Донецької області. Внаслідок атаки постраждали мирні жителі.

Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури.

Зазначається, що ворог бив по місту із реактивної установки «Град». У момент атаки люди отримували від волонтерів воду та хліб.

Внаслідок обстрілу загинула місцева жителька 50 років. Вона померла на місці від отриманих поранень.

Крім того, ще п'ятеро людей – чотири жінки та один чоловік віком від 38 до 84 років – отримали осколкові поранення. Одна з постраждалих перебуває у тяжкому стані, за її життя борються лікарі.

«Також внаслідок обстрілу пошкоджено приватні домоволодіння та легковий автомобіль. Прокурори вживають усіх можливих та належних заходів щодо фіксації військових злочинів росії проти мирного населення нашого регіону», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 5 грудня російські окупанти кілька разів обстріляли центр Херсона. В результаті атаки є загиблі та постраждалі.

Також повідомлялося, що окупанти накрили вогнем два населені пункти на Донеччині – Авдіївку та Костянтинівку. Там постраждали троє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: