Росіяни намагалися зайти в Часів Яр, але не змогли закріпитися – ЗСУ

Читать на русском
Армія рф 4 і 5 квітня провела ряд невдалих атак на східних околицях Часового Яру. Зараз ворог стоїть за кількасот метрів від міста.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Окупаційна армія рф 4 і 5 квітня провела ряд невдалих атак на східних околицях Часового Яру.

Про це повідомив пресофіцер оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» Дмитро Запорожець, його цитує Українська правда.

Обстановка біля Часового Яру дуже напружена – ЄвлашАрмія рф зосередила основні сили на Часовому Яру для продовження наступу на Костянтинівку.

Представник ЗСУ розповів, що окупанти намагалися закріпитися у кількох будівлях, але українські військові вибили їх звідти.

«4 квітня окупаційні війська неодноразово здійснювали штурми в напрямку Часового Яру. Перший з них в цьому напрямку почався вранці, приблизно о 5:30. Те, що орки знаходяться у самому місті, не відповідає дійсності. Були спроби зайти по дорозі О0506 до найближчих забудов піхотою противника. Ані техніка противника, ані жива сила не мала змоги закріпитись на підступах міста», – заявив Запорожець.

Журналісти зазначили, що станом на вечір 5 квітня ворог стоїть за кількасот метрів від східних околиць міста. Росіяни постійно проводять штурмові дії, сподіваючись прорвати оборону ЗСУ.

Нагадаємо, вчора у МВА заявили, що ситуація у місті зараз найскладніша за весь час повномасштабного вторгнення.

Раніше «Слово і діло» розповідало, які міста були повністю або частково знищені окупантами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: