В Укренерго розповіли, де пошкоджено енергооб'єкти за минулу добу

Читать на русском
Після нічних обстрілів російської армії пошкоджено підстанції у дніпровському та східному регіонах.
фото Укренерго

Через атаку російських ракет і БПЛА сьогодні вночі у дніпровському регіоні пошкоджено обладнання на одній із підстанцій Укренерго та дві високовольтні повітряні лінії.

Про це повідомила пресслужба Укренерго.

Росія змінила підхід до атак на енергосистему України – FTРосія змінила тактику атак на енергоінфраструктуру України – вона використовує високоточні ракети для знищення електростанцій у менш захищених регіонах, ніж Київ.

Як зазначається, через ці пошкодження знеструмлення споживачів не було.

Також 7 квітня на сході в одному з прифронтових районів через артобстріл було знеструмлено високовольтну підстанцію Укренерго 330 кВ.

Як зазначили у НЕК, аварійно-відновлювальні роботи відбуваються у складних умовах та тривають цілодобово.

Загалом станом на ранок 8 квітня в Україні було знеструмлено 398 населених пунктів. Через бойові дії є знеструмлення у Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській областях.

У Харкові та області у понеділок з 06:00 діють графіки погодинних відключень. Продовжують діяти ліміти споживання промислових споживачів у Криворізькому районі Дніпропетровської області, повідомили в компанії.

Нагадаємо, сьогодні росія знову атакувала Україну «шахедами», ППО збила 17 із 24 дронів, а також крилату ракету Х-59.

На Житомирщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Місцевих жителів попередили про загрозу забруднення повітря та переведення шкіл на дистанційний формат навчання. На Миколаївщині пошкоджено лінію електропередач.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: