В російському Орську зупинили роботу нафтопереробного заводу через прорив дамби

Читать на русском
У російському Орську після повторного прориву греблі на річці Урал призупинили роботу нафтопереробного заводу Орськнафтооргсинтез.
Укрінформ

У російському Орську після повторного прориву греблі на річці Урал призупинили роботу нафтопереробного заводу «Орськнафтооргсинтез».

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

У місті Орську Оренбурзької області рф у суботу, 6 квітня, стався повторний прорив греблі на річці Урал. Після першого прориву загинули троє людей. Сьогодні ж стало відомо про зупинення роботи нафтопереробного заводу «Орськнафтооргсинтез».

«У зв’язку з аномальною повінню, задля уникнення екологічних ризиків та з метою дотримання техніки безпеки, пов’язаної, насамперед, з безпекою праці на виробництві, роботу Орського нафтопереробного заводу тимчасово призупинено», – йдеться у дописі.

При цьому весь адміністративний, ремонтний та технологічний персонал, а також працівники підрядних організацій продовжують працювати у штатному режимі.

Додамо, що у всій Оренбурзькій області вели режим надзвичайної ситуації. Усі школи в Орську перевели на дистанційне навчання. Крім цього, рятувальники почали превентивну евакуацію жителів 10 населених пунктів у Курганській області.

Нагадаємо,у Бєлгородській області рф вночі 7 квітня пролунали вибухи, у декількох населених пунктах спалахнули пожежі.

Тоді як у четвер, 4 квітня, поблизу нафтобази у Підмосков'ї знайшли безпілотник. Він не долетів до мети та впав, не здетонувавши.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: