Побиття військового у Києві: у Держприкордонслужбі розповіли деталі інциденту

Читать на русском
Прикордонник, якого затримали правоохоронці у Києві та побили 3 листопада, на момент інциденту повертався до місця служби з лікування.
lexinform.com.ua

Прикордонник, якого побили правоохоронці у Києві, повертався на той момент до місця служби з лікування.

Про це УНН повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Відзначають, що військовослужбовець на момент інциденту з поліцією повертався з лікувального закладу до розташування підрозділу в зону бойових дій. Демченко зазначив, що прикордонник перебував в комендантську годину в районі залізничного вокзалу в очікуванні потягу.

«Обставини та деталі ситуації перевіряються, як в прикордонному відомстві, так і в поліції для надання правової оцінки діям учасників конфлікту з обох сторін. Відмітимо, зі слів військовослужбовця, медичне освідчення на предмет алкогольного сп’яніння йому не проводили», – наголосив речник.

Він додав, що для об’єктивного з’ясування усіх обставин події керівництвом прикордонного загону призначено службову перевірку, аби встановити всі деталі. Державна прикордонна служба виступає за встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, 3 листопада у відділку поліції Києва побили військовослужбовця прикордонної служби. Правоохоронці розпочали службову перевірку щодо інциденту.

Раніше у ДБР розповіли, скільки справ розслідують за фактами порушень у військкоматах та ВВК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: