Обстановка біля Часового Яру дуже напружена – Євлаш

Читать на русском
Армія рф зосередила основні сили на Часовому Яру для продовження наступу на Костянтинівку.
Генштаб ЗСУ

Ситуація поблизу Часового Яру на Бахмутському напрямку дуже напружена, росія перекидає туди свої основні сили, намагається тиснути на ЗСУ.

Про це повідомив в ефірі Радіо Свобода представник ОСУВ «Хортиця» Ілля Євлаш 1 березня.

Сили оборони ліквідували ще 920 окупантів, 17 танків та 3 літакиВтрати ворога за добу – 920 військових, 17 танків, 30 бронемашин, 36 артилерійських систем, 3 літаки.

«Ситуація поблизу Часового Яру дуже напружена, ворог перекидає туди свої основні сили, намагається тиснути у напрямку Часового Яру, оскільки зараз цей населений пункт є ключовим для них. Звісно, доступ до Часового Яру відкриє ворота для продовження їх наступальних дій, успішний плацдарм для наступу, продовження наступу на Костянтинівку», – розповів Євлаш.

Він зазначив, що для росії основна ціль в Донецькій області – це Краматорсько-Слов'янська агломерація.

«Тому ворог зараз не шкодує своїх зусиль, він шукає слабкі місця, щілини та за найменшої можливості десь прорвати оборону, значно посилює постійно своє угруповання та вдається до штурмових дій», – сказав Євлаш.

Нагадаємо, росіяни кинули резерви у бої на Бахмутському напрямку. Також ворог підтягнув на Куп'янський напрямок резерви росгвардії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: