У Буданова прокоментували інформацію про підготовку нової атаки на Кримський міст

Читать на русском
Представник ГУР Юсов відреагував на публікацію The Guardian про те, що Україна готує третю атаку на Кримський міст у першій половині 2024 року.
Фото: АрміяInform

Представник ГУР Андрій Юсов відреагував на публікацію The Guardian про те, що Україна готує третю атаку на Кримський міст у першій половині 2024 року.

Його заява пролунала в ефірі телемарафону.

Буданов анонсував «нові сюрпризи» для ворогів на Кримському мостіГолова української розвідки Буданов анонсував сюрпризи для ворогів на Кримському мості ат рекомендував цивільним не користуватись ним.

Журналіст запитав у Юсова, чи публікація таких матеріалів не шкодить планам Сил оборони. Представник ГУР відповів, що The Guardian безумовно має свої джерела, і останнім часом на Заході виходить багато матеріалів з досить гучними заголовками.

«Якщо говорити про публічну комунікацію, то можу запевнити, що інформація озвучується і тоді, коли це потрібно. Щодо цієї споруди – мосту, то були вже неодноразові комунікації та заяви щодо цього. Ми можемо констатувати, що росіяни постійно рапортують нагору, передають до Кремля, що цього разу вже всі заходи безпеки точно вжиті», – сказав він.

Юсов додав, що налякати окупантів якоюсь новою інформацією навряд чи вдасться.

«Але те, що всі військові цілі, а зараз цей незаконний об'єкт – це військова ціль, що підлягають знешкодженню – це не нова інформація. Тут нічого нового немає», – резюмував представник ГУР.

Нагадаємо, у публікації The Guardian зазначено, що ГУР має намір вивести Кримський міст із ладу найближчим часом. Видання зазначає, що поки що неясно, чи реально зараз провести операцію проти такої очевидної цілі.

Подробиці двох попередніх атак на Кримський міст, які відбулися 8 жовтня 2022 року та 17 липня 2023-го, можна дізнатися з інфографіки «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: