Буданов анонсував «нові сюрпризи» для ворогів на Кримському мості

Читать на русском
Для успішної оборони та контрнаступу українські захисники повинні контролювати акваторію Чорного моря. Тому у розвідці анонсували нові сюрпризи для ворогів на Кримському мості.
Укрінформ

Для успішної оборони та контрнаступу українські захисники повинні контролювати акваторію Чорного моря. Тому у розвідці анонсували «нові сюрпризи» для ворогів на Кримському мості.

Про це йдеться у звернені начальник ГУР МО України Кирила Буданова з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Законні цілі: які об'єкти росіян у Криму зазнали атак у 2023 роціУкраїна у 2023 році продовжила завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Криму, більше – на інфографіці.

Зокрема, він наголосив, що війна росії проти України почалась далеко не два роки тому, а десять – з окупації українського Криму. Й для успішної оборони та контрнаступу українські захисники повинні контролювати акваторію Чорного моря та бути присутніми на півострові.

Декілька поставлених завдань вже було виконано, адже росія втратила чверть своїх кораблів і змушена була виводити свій флот на узбережжя Кавказу та передислоковувати авіацію.

«Нашими успіхами ми надзвичайно завдячуємо мешканцям українського Криму, які не лише посилили опір окупантам, але й знаходять можливість відслідковувати усю оперативну обстановку на півострові і якнайшвидше передавати цю інформацію нам», – зазначив Буданов.

Очільник розвідки наголосив, що у 2023 році обіцяли, що українські спецпризначенці будуть у Криму, і цю обіцянку виконали. Відтепер на ворогів очікують нові сюрпризи.

«Я б не рекомендував цивільному населенню користуватись так званим Кримським» мостом», – запевнив він.

Нашими успіхами в Криму ми завдячуємо його мешканцямГоловне управління розвідки МО України

Раніше командувач Військово-Морських сил ВСУ віцеадмірал Олексій Неїжпапа повідомив, що Кримський міст не достоїть до кінця 2024 року. Сили оборони знають, як його знищити.

У січні російські війська почали зміцнювати Кримський міст від повітряних та морських атак. Для цього ворог використовує міни-пастки та димові завіси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: