У Харкові відкрилися два центри рекрутингу ЗСУ

Читать на русском
Центри рекрутингу ЗСУ з 2 квітня запрацювали у Харкові. В них не вручають повістки, у яких консультують.
t.me/synegubov

Відсьогоні два центри рекрутингу Української армії з'явилися і в Харкові. У них не вручають повістки, у центрах можна докладно дізнатися про вакансії у різних підрозділах Сил оборони України.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram 2 квітня.

Стало відомо, скільки центрів рекрутингу МОУ планує відкрити найближчими місяцямиЗагалом у першому півріччі 2024 року заплановано відкриття 27 таких центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах.

«Людина може прийти до рекрутингового центру, який фактично є цивільним консультативно-інформаційним офісом, та ознайомитися з повним переліком вакансій. Йдеться не лише про ЗСУ, а й про Нацгвардію, ДПСУ — загалом система Сил оборони», – розповів він.

За словами голови ОВА, вакансії різноманітні: це і кухар, і водій, і ремонтник, і фінансист, і медик, і ті спеціальності, які беруть участь у найзапекліших боях.

У центрі можна проконсультуватися, а потім, за бажанням, обрати посаду та військову частину. Також діє система повноцінної підготовки майбутніх військових.

«Важливо: у рекрутинговому центрі не вручають повісток та не збирають особисті дані без згоди й потреби», – додав Синєгубов.

Нагадаємо, 20 березня у Дніпрі відкрився третій в Україні центр рекрутингу для ЗСУ. Перший центр рекрутингу відкрили у Львові, другий – у Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: