Вночі сили ППО знищили 7 «шахедів»

Читать на русском
Вночі 30 березня росіяни знову атакували Україну ударними дронами, цілячись по енергетичній інфраструктурі. 7 БПЛА знищили сили ППО.
Колаж: РБК-Україна

У ніч проти суботи, 30 березня, російські війська вкотре атакували Україну ударними безпілотниками «Shahed». Під прицілом ворога знов була енергетична інфраструктура.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Зазначається, що вночі росіяни атакували південні та південно-східні регіони України. Бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала понад 3 години.

«Дрони типу «Shahed-131/136» маневрували кількома областями, намагаючись як викривати, так і обходити засоби ППО.

В операційній зоні Сил оборони півдня вдалось результативно відпрацювати по 7 баражуючих снарядах: 4 збито в небі на Дніпропетровщині, 2 – в Одеській області та 1 – на Херсонщині», – йдеться у повідомленні.

За інформацією військових, влучань не допущено, однак в Дніпропетровській області уламки збитого безпілотника впали на території елеватора. Спалахнула пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

Критичних руйнувань та постраждалих не зафіксовано.

Нагадаємо, вночі 30 березня на Дніпропетровщині пролунали вибухи під час повітряної тривоги.

Як відомо, вночі 29 березня рф атакувала енергетичну інфраструктуру в шести областях. Через це у трьох областях застосували аварійні відключення світла.

Міненерго закликали не розповсюджувати інформацію про стан енергосистеми після атак.

Російські обстріли енергосистеми України засудили у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: