Внаслідок атаки «шахедів» на Дніпропетровщину постраждала людина

Читать на русском
Вночі 29 березня армія рф атакували Україну ударними БПЛА та ракетами. У Кам'янському районі Дніпропетровської області постраждав чоловік, він госпіталізований у важкому стані.
Фото: life.pravda.com.ua

У ніч проти п'ятниці, 29 березня, російська армія атакувала Україну ударними безпілотниками та ракетами. Внаслідок удару по Дніпропетровщині постраждав чоловік. Також удару зазнали обʼєкти критичної інфраструктури.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Ворог атакував ряд обʼєктів критичної інфраструктури області. Подробиці – згодом!», – написав він і закликав громадян не допомагати агресору зорієнтуватися.

Пізніше посадовець повідомим, що внаслідок російської атаки є поранений у Камʼянському районі. Чоловік госпіталізований у важкому стані.

«Основна ціль ворога – наші люди та обʼєкти забезпечення життєдіяльності населення», – наголосив Лисак.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги у ніч на 29 березня на Дніпропетровщині пролунали вибухи. Також вибухи було чути на Черкащині.

Глава Міноборони України Рустем Умєров розповів, скільки ракет росіъ з початку року влучили по військових об'єктах, а скільки – по цивільних.

А раніше президент України Володимир Зеленський розповів, скільки ракет, дронів та авіабомб росія застосувала проти України в березні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: