Рада досі не отримала заяву від депутатки Безуглої про вихід із фракції СН

Читать на русском
Верховна рада за два місяці не отримала заяви від Безуглої про вихід із фракції луки народу. Але, за словами Безуглої, заяви вона подавала і їй її повернули.
facebook.com/bezuhlamariana

Президія Верховної ради досі не отримала заяву про вихід із фракції «Слуга народу» від народної депутатки Мар'яни Безуглої. При цьому сама Безугла заявляє про те, що її нібито не відпускають.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк із посиланням на віцеспікера парламенту Олександра Корнієнка у четвер, 28 березня.

Безуглу офіційно виключили з партії «Слуга народу»Безугла додала, що підтримує президента Зеленського, проте не хоче мати зв'язки із нардепами фракції.

Так, сьогодні на засіданні ВР депутати «Європейської Солідарності» вимагали, щоб Корнієнко оприлюднив заяву Безуглої, адже з моменту, коли вона оголосила, що подала її, минуло вже 2 місяці.

У відповідь на це перший віцеспікер заявив, що станом на сьогодні президія не отримала заяви від депутатки Безуглої.

Сама ж Безугла заявила у Facebook, що вона подавала заяву на вихід із фракції, але її повернули, бо вона, мовляв, була неправильно оформлена.

«Короче, формально не відпускають. З партії «Слуга Народу» вийшла та всі процедури пройшла. Усі питання до керівництва фракції», - написала депутатка.

Нагадаємо, 5 січня Комітет із національної безпеки проголосував за відкликання Мар'яни Безуглої з посади, а через день відповідну постанову було зареєстровано в парламенті.

8 січня регламентний комітет Верховної ради рекомендував депутатам розглянути постанову про відкликання Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки та оборони.

А 10 січня депутати заблокували трибуну через постанову щодо Безуглої, засідання Ради передчасно закрили.

Вже наступного дня Безугла написала заяву про вихід із фракції та партії «Слуга народу».

6 лютого Безуглу офіційно виключили з партії «Слуга народу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: