Раді рекомендовано розглянути відкликання Безуглої з посади заступниці голови оборонного комітету

Читать на русском
Регламентний комітет рекомендував позачергово включити до порядку денного роботи Ради проєкт про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови оборонного комітету.
facebook.com/bezuhlamariana

Регламентний комітет Верховної ради рекомендував депутатам розглянути постанову про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови комітету з питань нацбезпеки та оборони.

Про це повідомив Ярослав Желєзняк.

Комітет одноголосно рекомендував Раді включити проєкт постанови позачергово без голосування до порядку денного сесії, розглянути його та ухвалити рішення шляхом голосування. При цьому Безугла навіть після позбавлення посади залишиться членом оборонного комітету.

Сам нардепка вже прокоментувала рішення комітету: «Відкликання Шуфрича чи Льовочкіна в регламентному комітеті не голосували місяцями і роками, а тут пару днів … Почуття власної честі та гідності залежить від нас самих за любих обставин. Наші полонені витримують місяці катувань, наші військові витримують місяці бою, наші поранені відновлюються роками. Мої випробування — ніщо порівняно з ними. Коли на кону шанс реальних змін звичних практик і кулуарів, вважаю за честь бути «білою вороною» серед колег»

.

Нагадаємо, 5 січня комітет із національної безпеки проголосував за відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступника голови. 6 січня відповідна постанова була зареєстрована в парламенті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: