Безуглу можуть відсторонити з посади голови підкомітету з демконтролю – нардеп

Читать на русском
Оборонний комітет ВР планує розглянути питання щодо усунення Безуглої також і з посади голови підкомітету з демконтролю.
facebook.com/bezuhlamariana

Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки планує на найближчому засіданні розглянути питання щодо усунення депутата Мар'яни Безуглої з посади голова підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю.

Про це повідомила член фракції «Європейська солідарність» Ірина Фріз у Facebook у середу, 17 січня.

Безугла написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу»Народна депутатка Мар’яна Безугла повідомила про те, що вирішила вийти зі складу фракції та партії Слуга народу.

«Підняла питання включення до порядку денного засідання - відсторонення Мар’яни Безуглоі з посади голови підкомітету з питань демконтролю. Голова запропонував розглянути його на найближчому засіданні офлайн. Тож, рішення комітету незабаром буде. Напевно», – написала Фріз.

Безугла обіймає посаду заступника голови комітету з 29 серпня 2019 року.

Нагадаємо, 5 січня Комітет із національної безпеки проголосував за відкликання Мар'яни Безуглої з посади, а через день відповідну постанову було зареєстровано в парламенті.

8 січня регламентний комітет Верховної ради рекомендував депутатам розглянути постанову про відкликання Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки та оборони.

А 10 січня депутати заблокували трибуну через постанову щодо Безуглої, засідання Ради передчасно закрили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: