У Львові вирішили призупинити опалювальний сезон

Читать на русском
З огляду на поступове підвищення температури повітря, з 28 березня у Львові планують призупинити опалювальний сезон.
Getty Images

У Львові з 28 березня планують призупинити опалювальний сезон через поступове потепління. Але якщо похолодає – тепло знову подадуть у будинки.

Про це повідомили у Львівській міській раді 27 березня.

Опалювальний сезон: яка мінімальна температура у приміщеннях у країнах ЄвропиЯка мінімально допустима температура у будинках мешканців деяких країн Європи – на інфографіці. В Україні цього опалювального сезону температурний мінімум складе 16 градусів.

«З огляду на поступове підвищення температури зовнішнього повітря, з 28 березня, у Львові планують призупинити опалювальний сезон. Натомість бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень», – йдеться у заяві.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин уточнив, що зараз опалювальний сезон не завершують, а призупиняють. За його словами, у разі зниження температури подачу опалення буде відновлено.

Нагадаємо, з 28 березня у Києві та Дніпрі також планують завершувати опалювальний сезон. Рішення про завершення опалювального сезону ухвалили через суттєве потепління.

Раніше влада Харкова повідомила про завершення опалювального сезону – у місті ще дефіцит електрики після атаки росіян на підстанції та ТЕЦ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: