Малюк розповів деталі ліквідації Киви, Татарського та інших військових злочинців

Читать на русском
Голова Служби безпеки України Василь Малюк розповів деталі ліквідації Прилєпіна, Киви, Татарського та інших.
фото: СБУ

Служба безпеки України знає достатню кількість інформації про ліквідацію зрадників і військових злочинців на окупованих територіях і всередині країни-агресора, зокрема, Іллі Киви та Владлена Татарського.

Про це глава Служби безпеки України Василь Малюк повідомив у інтерв’ю телеканалу ICTV.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Згідно з його словами, екснардепа, і засудженого за держзраду, Іллю Киву вбили пострілами у груди і голову, а російський письменник, українофоб і політик Захар Прилєпін після вибуху автомобіля отримав серйозні пошкодження тазу і ніг.

Однак Малюк не став офіційно підтверджувати, що за ліквідацією низки воєнних злочинців стоїть СБУ.

Керівник СБУ зауважив, що усіх негідників наздогнало справедливе покарання.

«Вони віддають кармічні борги перед українським народом. Крапка», – сказав Малюк.

Як зазначається, так званого міністра внутрішніх справ «ЛНР» Ігоря Корнета вибухівка «знайшла» в барбершопі під час гоління. А так званий генпрокурор псевдореспубліки Сергій Горенко в прямому сенсі «вигорів на робочому місці» від 800 грам пластиду, однак «залишився живим, тяжким інвалідом».

«Татарський… Свого часу він ввів андеграундну, тюремну субкультуру. І організував згвалтування наших військовополонених. Тому він кармічно відповів перед українським народом. Ви пам’ятаєте той кафетерій в Пітері. І ту статуетку йому вручили у вигляді його погруддя такого «циганського» кольору. Він її взяв. Там було 400 грам термобару (вибухівки). Він спрацював як бритва по відношенню до нього», - підсумував він.

Нагадаємо, Ігоря Корнета підірвали 15 травня 2023 року у Луганську. А 6 грудня у Підмосков'ї було ліквідовано колишнього нардепа-зрадника Киву.

Українські ЗМІ повідомили, що за ліквідацією стоїть Служба безпеки України. У Головному управлінні розвідки підтвердили ліквідацію Киви, зазначивши, що він був «одним із найогидніших покидьків, зрадників та колаборантів».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: