З'явилися нові подробиці ліквідації екснардепа Киви

Читать на русском
Колишнього нардепа Іллю Киву було вбито двома пострілами. Російські правоохоронці всю ніч допитували гостей готелю, на території якого його було вбито, та співмешканку Киви.
Фото: УНІАН

На тілі колишнього народного депутата України Іллі Киви, вбитого вчора у російському Підмосков'ї, знайшли два кульові поранення.

Про це повідомляє Слідчий комітет рф.

У мережі обговорюють загибель нардепа-зрадника Іллі КивиУ соцмережах обговорюють загибель колишнього нардепа-нардепа Іллі Киви, якого сьогодні знайшли убитим у росії.

«Слідчими та криміналістами проведено огляд місця події, під час якого вилучено змиви, дві пістолетні гільзи, патрон та інші предмети. Також проведено огляд автомобіля потерпілого та готельний номер, в якому він проживав останні місяці. На тілі загиблого виявлено два кульові вогнепальні поранення», – розповіли російські правоохоронці. За інформацією ЗМІ, Киві вистрілили в спину та голову.

Росіяни розслідують вбивство Киви за статтями «Вбивство» та «Незаконні придбання, передача, збут, зберігання, перевезення, пересилання чи носіння вибухових речовин чи вибухових пристроїв». Справу збираються передати в управління з розслідування особливо важливих справ Слідкому.

Telegram-канали SHOT і Mash повідомляють, що російські правоохоронці вночі перевіряли всіх гостей готелю «Велич Country Club», на території якого було вбито Киву: допускають, що хтось із постояльців міг інформувати кілера про пересування жертви і після вбивства залишився на території.

Крім того, допитували співмешканку колишнього нардепа, з якою він жив останнім часом.

Нагадаємо, увечері 6 грудня стало відомо, що у Підмосков'ї знайшли тіло колишнього нардепа-зрадника Іллі Киви. Українські ЗМІ повідомили, що за ліквідацією Киви стоїть Служба безпеки України.

У Головному управлінні розвідки підтвердили ліквідацію Киви, зазначивши, що він був «одним із найогидніших покидьків, зрадників та колаборантів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: