Польща вимагатиме від росії пояснень через порушення повітряного простору ракетою

Читать на русском
Варшава вимагатиме від рф пояснень з приводу порушення російською ракетою повітряного простору Польщі у неділю, 24 березня.
Фото polska press

Варшава вимагатиме від росії пояснень з приводу порушення російською ракетою повітряного простору Польщі у неділю, 24 березня.

Про це йдеться у заяві МЗС Польщі.

У дописі відомство Польщі закликало росію припинити повітряні атаки проти жителів і території України, а також закінчити війну.

На територію яких третіх країн залітали російські дрони та ракетиЗа час війни в Україні ракети та дрони не раз падали на території третіх держав або пролітали через їхній повітряний простір. Докладніше – на інфографіці.

«Польща вимагатиме від рф пояснень у зв'язку з черговим порушенням повітряного простору країни. Перш за все ми закликаємо російську федерацію припинити терористичні повітряні атаки проти жителів і території України, а також закінчити війну і зайнятися внутрішніми проблемами країни», – йдеться в заяві.

МЗС Польщі також висловило співчуття жертвам російських бомбардувань та їхнім близьким й заявило про засудження «всі форми тероризму та спроби силового перегляду кордонів».

Нагадаємо, цієї ночі росіяни здійснили третю масовану ракетну атаку на Україну за останні чотири доби. І другий – по Києву. У столиці повітряна тривога тривала понад дві години. Сили та засоби ППО над Києвом та в районі столиці уразили приблизно десяток ворожих ракет.

Ворог також двічі поцілив в об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області.

Під час атаки російська ракета залетіла на територію Польщі та пробула там 39 секунд. Через це в країні у небо піднімали авіацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: