У Повітряних силах підрахували, скільки ракет та дронів збила ППО під час ворожої атаки

Читать на русском
В ніч на 24 березня російські війська атакували Україну 29 ракетами та 28 безпілотниками. Сили протиповітряної оборони збили 43 цілі.
depositphotos

В ніч на 24 березня ППО знищила 18 з 29 ракет та 25 з 28 безпілотників рф під час масованої атаки.

Про це повідомляє у Telegram командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Російські війська в ніч на неділю, 24 березня, запустили по Україні 29 крилаті ракети Х-101/Х-555 із 14 літаків стратегічної авіації Ту-95МС. Район пусків – аеродром Енгельс рф. Також для атаки ворог використав 28 ударні БПЛА типу «Shahed» (райони пусків Приморсько-Ахтарськ рф та мис Чауда Крим).

Українським захисникам вдалося ліквідувати 43 повітряні цілі. Зокрема, 18 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 25 ударних БПЛА «Shahed-136/131» було знищено у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Нагадаємо, цієї ночі росіяни здійснили третю масовану ракетну атаку на Україну за останні чотири доби. І другий – по Києву. У столиці повітряна тривога тривала понад дві години. Сили та засоби ППО над Києвом та в районі столиці уразили приблизно десяток ворожих ракет.

Ворог також поцілив в об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області.

Під час атаки російська ракета залетіла на територію Польщі та пробула там 39 секунд. Через це в країні у небо піднімали авіацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: