Російські війська атакували об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області

Читать на русском
У неділю, 24 березня, вранці російські війська атакували Львівську область. Ворог поцілив в об'єкт критичної інфраструктури.
depositphotos

У неділю, 24 березня, вранці російські війська атакували Львівську область. Ворог поцілив в об'єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив у Telegram-каналі голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, цього ранку Львівщину атакували ворожі безпілотники та ракети, виникла пожежа. Відомо, що на місці працюють рятувальники.

«Вночі ворожі «шахеди» та ракети атакували об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа. На місці працюють пожежники. Станом на цей час інформації про постраждалих не надходило», – йдеться у дописі.

Мер Львова Андрій Садовий написав у Facebook, що окупанти для ударів по Львівській області застосували близько 20 ракет та сім «шахедів».

У Львові влучань не зафіксовано.

Нагадаємо, вночі 24 березня росіяни підняли в небо стратегічні бомбардувальники та запустили на Україну крилаті ракети. Крім того, ворог атакував ударними дронами.

Відтак цієї ночі росіяни здійснили третю масовану ракетну атаку на Україну за останні чотири доби. І другий – по Києву. У столиці повітряна тривога тривала понад дві години. Сили та засоби ППО над Києвом та в районі столиці уразили приблизно десяток ворожих ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: